Disclosure

Disclosure – Website Andre Winkel

Over de Website

De website Andre Winkel, te vinden op het volgende adres: https://andrewinkel.nl/, verstrekt informatie over webwinkels in Nederland en België. De website heeft als tagline “Andre Winkel” en heeft tot doel bezoekers te voorzien van nuttige gegevens en tips met betrekking tot online winkelen.

Vermelding van Informatie

De inhoud en informatie op de website Andre Winkel is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel wij ernaar streven om accurate en up-to-date informatie te verstrekken, kunnen wij niet garanderen dat alle gegevens altijd volledig en actueel zijn. De website-eigenaar is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of omissies in de verstrekte inhoud.

Onafhankelijkheid van de Website

Andre Winkel is een onafhankelijke website en is niet gelieerd aan enig specifiek bedrijf of merk van webwinkels. De verstrekte informatie is gebaseerd op onze eigen beoordelingen, onderzoek en ervaringen. Wij streven ernaar om objectieve en onpartijdige informatie te bieden aan onze bezoekers.

Affiliate Disclosure

Om de kosten van het onderhouden van de website te dekken en om inkomsten te genereren, maakt Andre Winkel mogelijk gebruik van affiliatieprogramma’s. Dit betekent dat we een kleine commissie kunnen ontvangen wanneer bezoekers via specifieke links op onze website aankopen doen bij bepaalde webwinkels. Deze commissies hebben geen invloed op de prijzen die bezoekers betalen voor producten of diensten.

Externe Links

Op de website Andre Winkel kunnen links naar externe websites worden verstrekt. Deze links worden uitsluitend voor het gemak van de bezoekers verstrekt. Wij hebben geen controle over de inhoud of beschikbaarheid van deze externe websites en zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van deze externe links.

Contact

Indien u vragen, opmerkingen of eventuele problemen heeft met betrekking tot de website Andre Winkel, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens die verstrekt worden op de website.

Laatst bijgewerkt: [datum van laatste update van de disclosure]